Klankschalenbad & Yoga in samenwerking met Edith Atkins

In Yogastudio Licht in Zaandam kun je ervaren wat een klankschalenbad in combinatie met de Vijf Tibetaanse Riten voor je kan betekenen.

De Vijf Tibetaanse Riten worden vooraf gegeven door Edith. De uitwerking van deze oefeningen is groot. Ze werken sterk door op de energiecentra in het lichaam en herstellen de verstoringen daarin. Verder stimuleren ze diverse zenuwcentra, klieren en organen in het lichaam waardoor ze een sterk immuunsysteem en een evenwichtig hormonaal klimaat bewerkstelligen. Bovendien maken ze je lichaam soepel en sterk, zorgen ze voor minder stress, minder spanning in de spieren, een betere ademhaling en spijsvertering, en een goede doorbloeding. Doordat ze op zoveel verschillende manieren positief bijdragen aan je hele systeem worden ze ook wel de Vijf Tibetaanse Verjongingsrituelen genoemd.

Door het klankschalenbad vooraf te laten gaan door de Vijf Tibetaanse Riten, worden de effecten van beide versterkt.

Een sessie van anderhalf uur inclusief Ayurvedische kruidenthee kost € 17,50 (er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar!)

Data in 2021:
op dit moment nog geen nieuwe data

Tijd: 10 – 12 uur, vanaf 9:45u is de deur open.

Lokatie: Yogastudio Licht, in de Lichtplaats waar Yogastudio Licht is gevestigd, Provincialeweg 302 (Vlielandstraat 2) in Zaandam

Aanmelden: Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar Edith Atkins (yogastudiolicht@ziggo.nl) of door te bellen (06-43640543).

Voor verdere info zie www.yogastudiolicht.nl