Nieuw: Lezing klankschalen en klankhealing!

Een lezing over waarom klank een belangrijke bijdrage kan leveren in deze tijd voor de gezondheid en de harmonie van de mens & de gelegenheid door middel van een klankbad de helende werking ervan zelf te ervaren. 

In het eerste deel van de avond vertel ik iets over klanken, trillingen en frequenties en de invloed op ons lichaam, wetenswaardigheden over verschillende klankschalen en kloppers, de technieken van aanslaan en een klankschaal tot zingen brengen en over het gebruik van de klankschalen, de gong en andere instrumenten in de klankhealing.

In het tweede deel van de avond geef ik een klankbad en kan de werking van de verschillende klanken in een ontspannen en meditatieve sfeer zelf ervaren worden.

Een klankbad is een prettige manier om helemaal bij jezelf te komen en door de zachte klanken van de klankschalen, gong, oceandrum, rainstick en andere instrumenten kan het lichaam ontspannen en weer tot adem komen. Klank raakt ons in onze oorspronkelijkheid, daar waar wij nog grenzeloos vertrouwen hadden. Daardoor geraken wij in een lichte transtoestand, die ons een geborgen ruimte geeft. Zo kan klank helpen loslaten, je bewustzijn vergroten en nieuwe inzichten en inspiratie geven. Het helpt je in liefde te komen waar alles mag en niets moet. Klank activeert zo het natuurlijk helend vermogen van de mens en zijn natuurlijke stemming. Trilling en klank vormen de matrix die alles in het universum met elkaar verbindt. Ik werk intuïtief en afgestemd op de groep en wat deze op dat moment nodig heeft. Elk klankbad is daardoor uniek. Mijn brede opleiding in de klankmassage en mijn meer dan 40 jaar ervaring als muzikante helpen mij om er een subtiel en mooi vloeiend geheel van te maken.

“De toon van klankschalen beroert ons innerlijk, en brengt de ziel in trilling. De klank lost spanningen op, mobiliseert de zelfhelende krachten en maakt scheppende energie vrij” –  Peter Hess

Wanneer: maandag 11 december 2023

Waar: BWZ gebouw, Pinkstraat 14, 1541 HD Koog aan de Zaan 

Georganiseerd door: Vereniging voor Parapsychologie Zaanstreek Waterland, 075 6210855, info@parapsychologiezaanstreek.nl

Aanvang: 20.00 uur ( zaal open 19.30 uur)

Entree: voor niet-leden 10 euro

Klankschalenbad in Krommenie

Er is veel gaande in de wereld en het wordt er niet makkelijker op, maar hoe je het ook wend of keert, je zult altijd weer bij liefde uitkomen als oplossing. Liefde geeft ruimte, ruimte om te ademen, om te zijn wie je bent, om te doen wat voor jou belangrijk is. Liefde laat je thuis komen in jezelf en in het verlengde daarvan zul je meer moed en vertrouwen hebben om de uitdagingen in jou leven aan te gaan.
Mijn klankbaden hebben de intentie om deze liefde en ruimte met behulp van de klanken te scheppen en je te helpen hierdoor bij jou innerlijke krachtbron te komen, waar je kunt opladen en nieuwe inspiratie opdoen. Ik laat mij hierbij leiden door mijn intuïtie en gidsen en door de vele jaren ervaring en opleiding die ik heb genoten op dit gebied.
Een uurtje voor jezelf waar je liggend kunt ontspannen en heerlijk bij jezelf komen. Tijdens de helende klanken van klankschalen, tinchas, de rainstick en de gong laat je beperkende spanningen los en ervaar je meer ruimte voor je ware essentie. Laat je mooie kern zien mensen!

Data in 2024:

zondag 29 september en zondag 1 december

Locatie: Yogapraktijk de Zon, Zonnelaan 2, 1561 ES Krommenie (www.yogadezon.nl)

Prijs:  15 euro

Aanmelden:  info(at)klankkristal.nl

Praxis für Peter Hess Klangmassage und Edelsteintherapie