Klank- en Yogareis

op dit moment geen nieuwe data
Klank-en Yogareis voor volwassenen
Een uur yoga ondersteund door de helende klanken van klankschalen, tinchas, de rainstick, oceandrum en de gong. Na de eindontspanning nog een half uur genieten van de prachtige klanken. Een bijzondere ervaring!

Tijd: 14.30 – 16.00 uur
Prijs: € 17,50
Begeleiding: Patricia Stikvoort, yoga (www.devleugelboom.nl) en
Katherina Rijcken-Bornefeld
inschrijven: info[at]klankkristal.nl

op dit moment geen nieuwe data
Klank- en Yogareis voor (groot)ouder en kind
Tijdens de helende klanken van klankschalen, tinchas, de rainstick, oceandrum en de gong, gaan jullie samen een yogareis maken (afgestemd op de leeftijd van de kinderen). Innspanning, ontspanning en vooral samen genieten.

Tijd: 10.00 – 11.00 uur (leeftijd kind tot 10 jr)
12.00 – 13.00 uur (leeftijd kind vanaf 10 jr)
Prijs: € 17,50 voor (groot)ouder en kind samen
€ 22,50 voor (groot)ouder en 2 kinderen
Begeleiding: Patricia Stikvoort, yoga (www.de vleugelboom.nl en
Katherina Rijcken-Bornefeld
inschrijven: info[at]klankkristal.nl

Klankschalenbad en 5 Tibetanen

In samenwerking met Edith Atkins van Yogastudio Licht kun je regelmatig op zaterdagochtenden van 10 – 11:30u in Yogastudio Licht in Zaandam ervaren wat een klankschalenbad in combinatie met de Vijf Tibetaanse Riten voor je kan betekenen.

De Vijf Tibetaanse Riten worden vooraf gegeven door Edith. De uitwerking van deze oefeningen is groot. Ze werken sterk door op de energiecentra in het lichaam en herstellen de verstoringen daarin. Verder stimuleren ze diverse zenuwcentra, klieren en organen in het lichaam waardoor ze een sterk immuunsysteem en een evenwichtig hormonaal klimaat bewerkstelligen. Bovendien maken ze je lichaam soepel en sterk, zorgen ze voor minder stress, minder spanning in de spieren, een betere ademhaling en spijsvertering, en een goede doorbloeding. Doordat ze op zoveel verschillende manieren positief bijdragen aan je hele systeem worden ze ook wel de Vijf Tibetaanse Verjongingsrituelen genoemd.

Door het klankschalenbad vooraf te laten gaan door de Vijf Tibetaanse Riten, worden de effecten van beide versterkt.

Aanmelden

Een sessie van anderhalf uur inclusief Ayurvedische kruidenthee kost € 17,50 (er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar!)

Data in 2019:
za 26 Januari & za 30 Maart

Vanaf 9:45u is de deur open. Om 10 uur gaan we beginnen.
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar Edith Atkins (yogastudiolicht@ziggo.nl) of door te bellen (06-43640543).
Lokatie: Yogastudio Licht, in de Lichtplaats waar Yogastudio Licht is gevestigd, Provincialeweg 302 (Vlielandstraat 2) in Zaandam
Meer info hierover vind je hier http://yogastudiolicht.nl/themadagen/

Voor verdere info zie www.yogastudiolicht.nl

Klankschalenbad

Er is veel gaande in de wereld en het wordt er niet makkelijker op, maar hoe je het ook wend of keert, je zult altijd weer bij liefde uitkomen als oplossing. Liefde geeft ruimte, ruimte om te ademen, om te zijn wie je bent, om te doen wat voor jou belangrijk is. Liefde laat je thuis komen in jezelf en in het verlengde daarvan zul je meer moed en vertrouwen hebben om de uitdagingen in jou leven aan te gaan.
Mijn klankbaden hebben de intentie om deze liefde en ruimte met behulp van de klanken te scheppen en je te helpen hierdoor bij jou innerlijke krachtbron te komen, waar je kunt opladen en nieuwe inspiratie opdoen. Ik laat mij hierbij leiden door mijn intuïtie en gidsen en door de vele jaren ervaring en opleiding die ik heb genoten op dit gebied.
Een uurtje voor jezelf waar je liggend kunt ontspannen en heerlijk bij jezelf komen. Tijdens de helende klanken van klankschalen, tinchas, de rainstick en de gong laat je beperkende spanningen los en ervaar je meer ruimte voor je ware essentie. Laat je mooie kern zien mensen!

Data in 2019:  zo 27 Januari & zo 31 Maart

Tijd zo 27 Januari: van 13-14 uur (inloop vanaf 12.30) of van 15-16 uur (inloop vanaf 14.30)
Tijd zo 31 Maart:   van 11-12 uur (inloop vanaf 10.30) of van 13-14 uur (inloop vanaf 12.30)

Prijs:  12 euro incl. thee en koekjes

Locatie: Yogapraktijk de Zon, Zonnelaan 2, 1561 ES Krommenie (www.yogadezon.nl)

Aanmelden:  info(at)klankkristal.nl

praktijk voor Peter Hess Klankmassage en Edelsteentherapie