Klankschalenbad

Er is veel gaande in de wereld en het wordt er niet makkelijker op, maar hoe je het ook wend of keert, je zult altijd weer bij liefde uitkomen als oplossing. Liefde geeft ruimte, ruimte om te ademen, om te zijn wie je bent, om te doen wat voor jou belangrijk is. Liefde laat je thuis komen in jezelf en in het verlengde daarvan zul je meer moed en vertrouwen hebben om de uitdagingen in jou leven aan te gaan.
Mijn klankbaden hebben de intentie om deze liefde en ruimte met behulp van de klanken te scheppen en je te helpen hierdoor bij jou innerlijke krachtbron te komen, waar je kunt opladen en nieuwe inspiratie opdoen. Ik laat mij hierbij leiden door mijn intuïtie en gidsen en door de vele jaren ervaring en opleiding die ik heb genoten op dit gebied.
Een uurtje voor jezelf waar je liggend kunt ontspannen en heerlijk bij jezelf komen. Tijdens de helende klanken van klankschalen, tinchas, de rainstick en de gong laat je beperkende spanningen los en ervaar je meer ruimte voor je ware essentie. Laat je mooie kern zien mensen!

Data in 2019:  zo 27 Januari & zo 31 Maart

Tijd zo 27 Januari: van 13-14 uur (inloop vanaf 12.30) of van 15-16 uur (inloop vanaf 14.30)
Tijd zo 31 Maart:   van 11-12 uur (inloop vanaf 10.30) of van 13-14 uur (inloop vanaf 12.30)

Prijs:  12 euro incl. thee en koekjes

Locatie: Yogapraktijk de Zon, Zonnelaan 2, 1561 ES Krommenie (www.yogadezon.nl)

Aanmelden:  info(at)klankkristal.nl